Uskrs i Prvi maj na otoku Pagu: Rezervirajte smještaj u travnju i svibnju i ostvarite do 30% popusta

Za sve one koji žele napuniti baterije ili jednostavno žele uživati prirodi, klimi, aktivnostima na otvorenom ili našim wellness oazama

Jeste li već možda razmišljali gdje ćete provesti svoje Uskršnje praznike, produženi vikend za Praznik rada? Hoćete li ići na otvorenje sezone na plaži Zrće na već poznati Spring Break ili trčati Life on Mars na trailing ili “Say cheese and run” s ovčicom Emili?

Možda jednostavno želite uživati u proljeću na otoku Pagu, opustiti se u našim malim wellness oazama, sunčanju na proljetnom suncu, opuštati u dugim šetnjama, gastronomiji, izletima?

Doživite otok Pag na proljeće , njegovu mediteransku klimu, njegove skrovite kutke, odmor za dušu i tijelo.

Napunite baterije

Sve više osoba prepoznaje blagodati upravo travnja i svibnja kao proljetnih mjeseci koji su idealni za osobe koje vole drugačiji stil odmora od onog klasičnog –  vrućeg ljetnog ili jednostavno trebaju „napuniti baterije“.

Lokacija Sunwell apartmana u Kolanjskom Gajcu idealna je za odmor, bez obzira volite li ljenčariti na suncu, razgledavati okolicu, čitati knjigu ili baviti se raznim aktivnostima.

Zato smo za travanj i svibanj pripremili posebne pogodnosti za sve koji rezerviraju smještaj putem naših web stranica  – od 10% do čak 30% na boravke između 5 i 20 dana.

Za boravak od 5 do 7 noćenja – 10% popusta na cijenu noćenja

Za boravak od 8 do 10 noćenja – 20% popusta na ukupnu cijenu noćenja

Za boravke duže od 11 noćenja  – 30% popusta na ukupnu cijenu noćenja

(Popusti ne vrijede za period 07.04.- 11.04. i 28.04.- 02.05)

Odlična lokacija

Apartmani su udaljeni samo 100 metara od lokalne plaže, tri kilometra od grada Novalje, tri kilometra od plaže Zrće, 20 kilometara od grada Paga te 70 kilometara od Zadra.

Ovo je odlično mjesto s kojeg se u jednom danu automobilom mogu posjetiti brojne lokacije u Hrvatskoj, a koje se nalaze u radijusu od 200 kilometara od apartmana. Više informacija pronađite u našem vodiču.

U Gajcu cijele godine otvoreni su trgovina i caffe bar Jež te radi nekoliko bankomata, dok u Novalji rade brojne veće i manje trgovine te tržnica. Sve veći broj restorana isto tako otvara svoja vrata početkom travnja i svibnja, a koje vam mi preporučamo pročitajte ovdje.

Wellness odmor

I dok je temperatura mora pogodna samo za najhrabrije kupače, naši hidromasažni bazeni s pogledom su uvijek topli.

Hidromasažni bazen u Well apartmanu nalazi na otvorenoj terasi natkrivenom bioklimatskom pergolom pa se može koristiti u svim vremenskim prilikama, osim onim ekstremnim.

U hidromasažnom bazenu za vrijeme proljetnih dana, voda je zagrijana na 38°C

Za hladnije i nestabilnije vremenske prilike posebno je pogodan hidromasažni bazen u Sun apartmanu. Smješten je u lođi, koja se u potpunosti može zatvoriti i pretvoriti u intimnu wellness oazu, gdje vremenski uvjeti nisu nikakva smetnja. Iz njega ćete moći uživati u predivnom pogledu na more i obližnje otoke i najljepše zalaske sunca.

Lođa s hidromasažnim bazenom otvara se i zatvara, ovisno o vremenskim uvjetima.

Apartmani su opremljeni hladnije vremenske uvjete, klima uređajem koji grije centralni prostor apartmana, dok su sobe i kupaonice dodatno opremljene električnim radijatorima.

Za više informacija po pojedinim apartmanima kliknite na Sun apartment, Well apartment ili Sunwell apartments.

Vidimo se u

Sunwell apartments –

Feel the Sun, experience Wellbeing.

Rezervirajte smještaj