Gdje se nalaze Sunwell apartments i što nudi neposredna okolica?

Beach barovi, restorani, dječja i sportska igrališta, uređene plaže i čisto more samo su dio onog što nude Gajac/Kolanjski Gajac.

Sunwell apartments nalaze se u apartmanskom naselju Gajac odnosno Kolanjski Gajac samo 100 metara od lokalne plaže.

Naime, originalno apartmansko naselje Gajac je administrativno podijeljeno na dva dijela, tako da je jedan stariji dio naselja zadržao naziv Gajac, dok je noviji dio dobio ime Kolanjski Gajac.

Naši apartmani nalaze se u Kolanjskom Gajac, a smješteni su u mirnom susjedstvu s vilama.

Plaža je šljunčana, s predivnim kristalno čistim morem u kojem se nalazi pijesak. Idealna je i za djecu, jer je more plitko, a kamenčići, sitni šljunak i pijesak idealni su za maštovite igre. Ljeti je more toplo, a na plaži se nalazi i novo dječje igralište.

Šetnica kroz Gajac

Uz plažu nalazi se šetnica koja povezuje cijeli Gajac i Kolanjski Gajac. Diljem šetnice u sezoni su otvoreni beach barovi i restorani u kojima se možete opustiti tijekom dana i večernjim satima. Također, uz šetnicu tijekom ljetnih mjeseci organizirani su dodatni sadržaji za djecu kao što su Aqua park (napuhanci na vodi), trampolini i druge zanimacije i atrakcije.

Uz šetnicu se nalaze i igrališta za odbojku na pijesku, košarkaško igralište, teretana na otvorenom, tereni za bočanje, stolovi za ping-pong i još jedno dječje igralište.

Kamo vodi šetnica?

Uz šetnicu se nalaze beach barovi i restorani

Šetnica je idealna za dnevne i večernje šetnje te sportske aktivnosti.

Ujedno vodi prema centru Gajca gdje se nalaze trgovine, mala lokalna tržnica, pekara, restorani, bankomati. Najbliži restoran Papillon nalazi se samo 70 metara od naših apartmana i radi od lipnja do listopada.

Najbliža trgovina Studenac nalazi se oko 350 metara do naših apartmana, te isto radi tijekom ljetne sezone. U ljetnim mjesecima pred trgovinom nalazi se štand s domaćim voćem i povrćem.

Šetnje, trčanje, bicikliranje

Šetnica je spojena s 5,5 kilometara dugom stazom koja vodi sve do mjesta Kolan i Mandre. Nova staza, koja je većinom šljunčana a manjim dijelom popločana drvenim pločama, vodi do drugih otočkih plaža, koje nisu infrastrukturno uređene, no odlične su za one koji vole mirnija mjesta za uživanje u moru i suncu.

S druge strane, šetnica je spojena s malim mjestom pored Gajca, Škuncini Stani kroz koje pak vodi cesta prema Novalji. Na žalost, nemoguće je do Novalje doći uz samu obalu, jer se između Gajca i Novalje, nalazi zatvoreno područje auto-kampa Straško.

Šetnica je odlična za ljubitelje hodanja, trekinga i bicikliranja. Motorna vozila nisu dozvoljena.

Plaža Zrće, Novalja, Pag i Zadar

Sunwell apartments udaljeni su samo 100 metara od plaže i glavne šetnice

Sunwell apartments se nalaze dva kilometra od poznate plaže Zrće i tri kilometra od grada Novalje. Pred apartmanima se nalazi besplatan javni parking na kojem uvijek ima mjesta. Taksi je dostupan telefonski, a autobusna stanica s lokalnim prijevozom nalazi se 500 metara od apartmana u centru Gajca.

Grad Pag nalazi se na 20 minuta vožnje od Sunwell apartments, a Zadar oko 70 minuta vožnje.

Za detaljnije informacije kliknite na naš VODIČ, kojeg neprestano nadopunjujemo s novim sadržajima.