Što nudi Gajac i okolica?

Sunwell apartments nalaze se u mjestu Kolanjski Gajac, smješteni su u mirnom susjedstvu s vilama, samo 100 metara od plaže s predivnim kristalno čistim morem te 1,5 kilometara dugom promenadom koja povezuje plaže i uvale (Kako ne bi bilo zabune, Kolanjski Gajac i Gajac jedno su mjesto, administrativno podijeljeno na dva dijela).

Promenada je idealna za dnevne i večernje šetnje, a uskoro bi trebala biti spojena s 5,5 kilometara dugom šetnicom koja će voditi sve do mjesta Kolan i Mandre.

Plaža je šljunčana, redovito čišćena i održavana, a u moru se nalazi pijesak te je pogodna za djecu i odrasle.
Uz promenadu se nalaze beach barovi i drugi sadržaji za djecu i odrasle, a ona ujedno i vodi prema centru Gajca gdje se nalaze trgovine, mala lokalna tržnica, restorani, bankomati i mjenjačnica. Najbliži restoran nalazi se samo 70 metara od naših apartmana i radi tijekom ljetne sezone.

Sve na dohvat ruke

Ako se pak želite zabaviti, razgledavati, uživati u dobrom jelu i piću, svi sadržaji se nalazi u radijusu od pet kilometara.

Sunwell apartments se nalaze dva kilometra od poznate plaže Zrće i tri kilometra od grada Novalje. Pred apartmanima se nalazi besplatan javni parking na kojem uvijek ima mjesta. Taksi je dostupan telefonski, a autobusna stanica s lokalnim prijevozom nalazi se 500 metara od apartmana u centru Gajca.

Za detaljnije informacije kliknite na naš VODIČ, kojeg neprestano nadopunjujemo s novim sadržajima.